Kort om oss

Dodoi's Renhold ble etablert i 1999, er leverandør av høy kvalitets renhold og tilbyr våre tjenester i Trondheim og omegn.

Da vi er en leverandør av høykvalitets renhold, vårt viktigste redskap er våre ansatte. Dem blir godt tatt vare på, god kommunikasjon, trivsel gjør at det fleste av våre medarbeidere har jobbet i lang tid hos oss og vi har ikke gjennomtrekk. Kunden blir satt i fokus og vi setter vår sjel i det vi gjør. Vi kan tilby personlig oppfølging på et helt annet nivå enn våre større konkurrenter.

Dodoi's Renhold tilbyr det fleste tjenester innen renhold til både store og små bedrifter samt privat personer.  Blant tjenestene vi tilbyr er: daglig renhold, bygg rengjøring, rundvask, flyttevask, vindusvask, tepperens, møbelrens, skuring og boning, renhold av trapper i borettslag.

Vårt mål er ikke å bli ̎stor ̎men først og fremst tenker vi kvalitet og å ta vare på våre kunder. Våre medarbeidere hører som regel «gjør bra jobb og ditt beste og ikke gjør det fortest».

Med vår årelange erfaring og kompetanse er Dodoi's Renhold din perfekte partner for profesjonelt renhold.

Våre leverandører av maskiner og kjemikalier er valgt ikke etter bare etter pris men også etter kvalitet.

Dodoi's Renhold har eget vaskeri og inneholder to topp moderne moppemaskiner for mopper, kluter og annet utstyr. Ved bruk av spesialtilpassede programmer blir mopper og kluter klargjort for det ulike oppgavene med riktig dosering av rengjøringsmidler for perfekte resultater.

Med smarte grep og spesielt tilpasset eget utstyr gjør vi hverdagen enklere til våre medarbeidere.  

 

Vi løfter renholdsnivået et kraftig hakk,

                                             -og holder det der...

Våre ansatte

Vi setter høye kvalitetskrav til våre ansatte, slik at dere får et godt arbeid for pengene. Vi har blide og hyggelige medarbeidere med bred kompetanse, de fleste med flere års erfaring innen rengjøringsbransjen.Våre nye ansatte får full opplæring i sitt arbeid og oppføling av dem blir gjort av bedrift ledelsen.

Hvorfor satse på godt renhold?

Et rent arbeidsmiljø øker trivselen og minsker sykefraværet. Dette gir bedre produktivitet som resultat

Såpe og vann eller tørrmopping?

Dodoi`s Renhold har løsninger tilpasset enhver bruker. Vi har utviklet vårt eget system for fuktmopping. dvs bruk av såpe og vann. Noen steder er det bruk for kombinasjon av fukt og tørrmopping, eller kun tørrmopping.